We create digital products

За нас
01
Која е Прва застапничка агенција ?

Прва застапничка агенција го сочинува тим кој се состои од луѓе кои имаат преку 25години искуство во осигурувањето.

02
Зошто баш нас да не одберете ?

Во соработка со Прва Живот и Триглав го создава ексклузивниот пакет под име Life 360, кој одговара за најосновните прашања кои не следат во животот.

03
Регистар на застапници и на друштва за осигурување

Our Awards

Awwwards: Site of the Day
Photography
2020
Awwwards: Developer Award
Nightcar
2019
FWA: Site of the Day
Lemon City
2019
Awwwards: Honorable Mention
Object
2018
Awwwards: Site of the Day
Creative People
2018
CSS Design Awards: Site of the Day
Morning
2017
Клиентите за нас

“ In earth herb gathering bring dominion shall life
first shall set two let gathered yielding me
second second fill. Bring seasons made.
For let place saying forth make. ”

Peter Daniels
President / CEO Indesign Inc.

“ In earth herb gathering bring dominion shall life
first shall set two let gathered yielding me
second second fill. Bring seasons made.
For let place saying forth make. ”

Hillary Morris
President / CEO Indesign Inc.

“ In earth herb gathering bring dominion shall life
first shall set two let gathered yielding me
second second fill. Bring seasons made.
For let place saying forth make. ”

Edward Palmer
President / CEO Inde.